Välkommen till Kramfors BK

Skriv ett inlägg

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden

:) ;) :D :( :O :P :| :S

Gästbok

Antal inlägg: 65

Namn: Kattis Hedman
Tidpunkt: 2013-12-23 00:52
Vill önska GOD JUL & GOTT NYTT ÅR till klubbens medlemmar och er andra som besöker vår gästbok.

Namn: Helene Nordlöf
Tidpunkt: 2013-11-27 18:15
VALBEREDNINGEN
Har du ngt att förtälja oss ? - kontakta Terese Gustafsson smk.

Namn: Helene Nordlöf
Tidpunkt: 2013-11-23 19:24
Glöm ej att Distriktet ansvarar för SM lydnad och Agility 2014.
Titta på MND hemsida och anmäl dig som funktionär.

Namn: Marcus Hjortsberg
Hemsida: http://www.mgevents.se
Tidpunkt: 2013-10-23 16:27
Hej!

Det är riktigt att man i första hand ska kontakta arrangören, alltså klubben.

Men man kan alltid höra av sig till mig, Marcus Hjortsberg, som har skapat och driver MG Events. Jag svarar alltid på alla mail jag får. Har jag inte svarat beror det på att jag inte fått något mail.

PM är skickat till alla som är anmälda.
Pappers-PM är skickat till de som angett det, PM per mail är skickat till de som angett det.

Det kan ju också vara så att man har angett fel mailadress eller hemadress, då kan det ju omöjligt komma rätt.

I just detta fall blev PM skickat lite sent då klubben valde att förlänga anmälningstiden, vilket inte är helt ovanligt då klubbarna naturligtvis vill ha in fler anmälningar.

MG Events har ingenting med själva informationen i PM att göra, det kan bara beklagas om det är otydlig information.
Men som tur är kan det bli bättre! Bara man ger lite konstruktiv kritik så brukar det lösa sig

Den information som finn kan hittas på MG Events på utställningars respektive sidor samma sekund som PM är färdigt.

Som sagt, hör av er, med kontrollnummer (i första hand), reg.nr, hundens namn, ditt namn eller mailadress som anmälan är gjord i så kan det mesta lösa sig

Allt går att ändra ända fram till det att katalogen trycks, förutsatt att klubben går med på att ta efteranmälningar

MVH
Marcus Hjortsberg
MG Events

Namn: Anki
Tidpunkt: 2013-10-22 19:44
Hej!
Kommer det att skickas ut något pm för utställningen till helgen? Jag har inte fått något än, jag har dock läst pm'et på er hemsida, men nummerlappar t ex ska de hämtas på plats? Det vore kanske bra om vi kunde få lite mer info... Man blir ju lite fundersam och osäker på om det blivit något fel så att vi kanske inte ens blivit anmälda? (Jo, jag har försökt ringa kontaktpersonerna som står angivna i pm'et, men tyvärr inte lyckats få tag på någon av de två, det är därför jag försöker få svar på mina frågor här.)

Namn: Therese
Tidpunkt: 2013-10-22 13:11
Hej vet nån när vi får info ang utställningen den 27?

Namn: yvonne öberg
Tidpunkt: 2013-10-20 11:04
Ett stort tack till alla som hjälpte till med lydnadstävlingen den 19/10. Underbart roligt att fler ungdomar var engagerade.

Namn: Marcus Hjortsberg
Hemsida: http://www.sm2014lydnadagility.se
Tidpunkt: 2013-09-23 08:51
Välkommen till information om SM lydnad och agility 13-15 juni 2014, Sollefteå !

Träff 1: Östra Härjedalens Brukshundklubb, Sveg, söndagen den 20 oktober kl 13:00

Träff 2: Sollefteå Brukshundklubb, Sollefteå, måndagen den 28 oktober kl 18:30

Träff 3: Östersunds Brukshundklubb, Östersund, tisdagen den 29 oktober kl 18:30

Träff 4: Sundsvalls Brukshundklubb, Sundsvall, söndagen den 10 november kl 13:00

Träff 5: Ö-viks Brukshundklubb, Örnsköldsvik, söndagen den 17 november kl 17:30

Resan mot SM i lydnad och agility 2014 i Sollefteå med SBK Mellannorrland som värd har börjat så smått men nu måste vi växla upp och bli många fler.
Vi som arrangörer planerar att detta SM ska ge en helhetsupplevelse med hunden i centrum. En mängd kringarrangemang utlovas i stadens centrum som finns på gångavstånd. Dessutom arrangeras en inofficiell utställning en bit från SM-området.

Vi som arrangörer satsar på ett helgjutet arrangemang med tjänstvilliga funktionärer och hoppas att ni kan finna intresse att bli en av de ca 150 personer som behövs kring ett SM.

Vi håller nu informationsträffar runt om i distriktet för att ni ska få veta vad ett sånt här arrangemang innebär och vad man gör och kan göra.

Vi vill stå väl förberedda inför då de tävlande anländer till Sollefteå och Mellannorrlandsdistriktet juni 2014!

Vill Du bli en på resan, eller är du bara nyfiken å få information, KOM på SM-informationsträff.

Välkommen önskar värd- och generalparet!
Marcus Hjortsberg och Birgitta Forsberg

Namn: Stina
Tidpunkt: 2013-09-13 18:51
Vart och hur anmäler man till eran utställning 27/10?

Svar: Hej! Klicka på utställningsknappen så hittar du länkarna till utställningsanmälan nationell för bruksraser o inofficiell för övriga raser längst ner på sidan. Välkommen till våran utställning!

Namn: Sven
Tidpunkt: 2013-08-29 08:42
Hej!
Ny på det här med utställningar och kan inte alla regler än, jag har en kanske lite dum fråga...
Har en Collie som är 8,5 månader i oktober. Kan jag anmäla henne till er nationella utställning 27 oktober? Eller kommer hon att gå inofficiellt då hon är valp?

Svar: Hej! Du kan anmäla henne, men hon kommer att gå i valpklass 6-9 mån. o alla valpar är inoff, men hon kommer att bedömmas av de nationella domarna. Ska du ställa så anmäl henne på den nationella men då i valpklass. Hoppas det klarnade lite för dej. MVH Helena Lilja o varmt välkommen till våran utställning